Izvor:
01.04.2017 u 17:30
0

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U ČAČKU: Dejan (34) izgoreo slaveći dan kada je preživeo udes!

Dejan Topalović Žućo (34) iz Jasenova kod Nove Varoši izgoreo je u stravičnom požaru koji je juče ujutru izbio u kući u kojoj je stanovao u Ciglarskoj ulici u Čačku. Mladić je stradao samo nekoliko sati nakon povratka iz grada, gde je s društvom slavio dan kad je preživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Kako saznajemo, požar je buknuo oko šest sati u kući koja se nalazi uz kiosk brze hrane.
Vatrogasci su stigli na lice mesta pet minuta po pozivu, a vatru su uspeli da ugase za 20 minuta. Nažalost, kad su ušli u kuću, zatekli su mladićevo telo na krevetu, u polusedećem položaju. Nije davao znake života, tako da su lekari Hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt – kaže naš izvor upućen u slučaj.

Prijatelji stradalog Dejana Topalovića kažu da je prethodne večeri bio s društvom u gradu, gde je slavio to što je ostao živ.
On je pre 10 godina, 30. marta, imao stravičan udes, pao je s motora i jedva ostao živ. Nakon te saobraćajke dugo je ležao u bolnici i teško se oporavljao. Taj dan je slavio kao svoj drugi rođendan. I ovoga puta je bilo tako. Otišli smo u grad, a imali smo još jedan povod za slavlje, jer je jednom našem drugaru bio rođendan – kaže jedan Dejanov prijatelj kroz suze.

On dodaje da je šokiran vešću o smrti prijatelja, jer su se samo nekoliko sati pre toga veselili.
Ovo je veliki gubitak za nas. Nije nam jasno kako je došlo do požara. Dejan je bio epileptičar i nikada nije pio alkohol, pa ga nije konzumirao ni na proslavi pre tragedije – kaže naš sagovornik.

Vredan radnik

Aleksandar Kovačević, Topalovićev poslodavac i stanodavac, kaže da je Dejan bio omiljen u društvu, uvek spreman da pomogne prijatelju, zbog čega su ga svi srdačno prihvatili.
U Čačak je došao pre oko 15 godina. Želeo je da studira, međutim, od toga je brzo odustao. Našao je posao, a već deset godina je radio kod mene u auto-perionici i bio vredan i odgovoran radnik, kakav se samo poželeti može. Smatrao sam ga članom porodice. Kada sam shvatio da je preminuo, hteo sam da svisnem – kaže Kovačević.

Kako saznajemo, dim u kući Kovačevića prva je juče primetila komšinica koja živi preko puta.

Uzrok požara
CIGARETA ILI PEĆ ZAPALILE STAN?

Uzrok požara još uvek nije pouzdano utvrđen. Zasad se zna da je plamen potekao iz stana u kom je boravio Dejan Topalović.
Pretpostavlja se da je uzrok izbijanja požara zapaljena cigareta ili strujni kabl prebačen preko kvarcne peći koju je mladić navodno uključio pre nego što je legao da spava. Istraga će naknadno utvrditi šta je tačno dovelo do velike tragedije – kaže naš izvor upućen u slučaj.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter