Izvor:
02.04.2017 u 22:54
0

NEVEROVATNA IZJAVA VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Jelena krila udvarača, da li je on ubica?

Jelena je imala udvarača, ali ga nije prijavila porodici, već je ćutanjem htela da je zaštiti, što joj je bila velika greška! Hoću da upozorim sve žene da ne smeju da kriju udvarače jer se nikada ne zna ko je lud i ko može da bude ubica!“, rekao je juče Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pevačice, na jednogodišnjem pomenu.

Jelena je bila uznemirena pred smrt, ali smo to shvatili tek posle tragedije. Ćutala je o jednom prijatelja koji joj se udvarao. Nije smela ćutanjem da brani porodicu, jer ljudi poput njenog ubice nemaju savest! Ubica je degenerik sa genetskom greškom, koji je uništio dve porodice. Ma ko to bio, ma koliko moćan bio, mora da plati tugu moje unuke Jane. Koliko god da je moćan, neće se izvući. Ubica može da bude svako, od običnog manijaka, psihopate i plaćenog ubice, do nekog moćnika, sve je u opticaju. Verujemo da inspektore, koji su predani i nepotkupljivi, niko neće zaustaviti da otkriju ubicu. Tužilaštvo nam ne dozvoljava da vidimo obdukcioni nalaz. Strpljivi smo, iako je sve teže… Nas može da razume samo onaj kome je neko ubijen. Meni je umro brat pre 40 dana, ali prirodna smrt i ubistvo nisu isti. Jelena nikoga nije mrzela, otišla je nasmejana, puna energije, puna ljubavi i to ne može da se zaboravi – rekao je novinarima Vladimir Marjanović.

Jelenin suprug Zoran je izjavio da je slučaj veoma komplikovan, ali da je ubeđen da ne postoji moćnik koji nekoga štiti.

Psihički smo se spremili na čekanje. Upućen sam u rad policije i ubeđen sam da u slučaj nije umešan neki moćnik koji nekoga pokriva. Ne verujem u teoriju da je ubica neki kamiondžija ili serijski ubica. To prihvatam sa velikom dozom rezerve i ne mogu da poverujem dok neko zvanično ne kaže – izričit je Zoran Marjanović.

Na pomenu se nisu pojavili Zoranov brat Miloš i njegova majka Zorica. Posle opela, polaganja cveća i paljenja sveća, okupljena rodbina i prijatelji otišli su na drugi kraj groblja i obeležili šestomesečni pomen Jeleninoj majci Zorici, koju je teška bolest sprečila da doživi hapšenje ćerkinog ubice.

Pogledajte šta je porodica Marjanović ispričala za Happytv o navodnom Jeleninom neverstvu pre godinu dana:

Alo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter