Izvor:
03.04.2017 u 08:19
0

UDES U JAGODINI: Biciklista poginuo kada je na njega naleteo automobil!

Pedesetogodišnji biciklista iz Jagodine večeras je poginuo na usponu na nadvožnjak u Rakitovu na putu ka Jagodini, kada je na njega naleteo automobli.

Biciklista je na licu mesta preminuo zbog povreda koje su posledica udarca glavom u zaštitnu ogradu sa desne strane, a zatim se skotrljao niz nasip s desne strane puta ka Jagodini. Automobil jagodinskih tablica koji se kretao u istom pravcu udario je u zadnji točak bicikla nesrećnog čoveka.

U toku je istraga, naložen je lekarski pregled vozača mercedesa zbog mogućnosti da je bio pod uticajem alkohola ili lekova, dok će sutra biti obavljena veštačenja, kao i obdukcija bicikliste.

Na tom delu puta u trenutku udarca automobila u bicikl bio je potpuni mrak, kažu meštani tog sela, jer nisu radile sijalice na banderama.

Izvor: Blic
Foto: Zanimljivosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter