Izvor:
03.04.2017 u 13:28
0

32 RUŽE NA NASIPU U BORČI: Zoran Marjanović otišao na kobno mesto baš na Jeleninu godišnjicu!

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice “Granda” Jelene Marjanović (33) je na godišnjicu pronalaženja njenog beživotnog tela prošetao nasipom u naselju Crvenka u Borči u dužini od 1.800 metara. On je poneo 32 ruže, koje je ostavljao duž cele staze.

Zoran se na taj korak odlučio u znak sećanja na svoju veliku ljubav, jer ju je na tom kobnom mestu poslednji put video živu.

Tokom jučerašnjeg popodneva, Zoran Marjanović je prošetao nasipom od mesta gde se rastao sa svojom suprugom Jelenom do kanale u kojem je 2. aprila prošle godine u 13 sati pronađeno njeno beživotno telo. Na spomen-obeležju je ljubio Jeleninu sliku, a potom upalio sveću za pokoj njene duše.

Skrhan velikim bolom za ubijenom suprugom, Zoran je nemo stajao

Nakon što su primetili da je nema, počeli su da je traže, a u potragu su se uključili i njihovi prijatelji. Jelenin nestanak suprug je policiji prijavio nakon četiri sata bezuspešne potrage.

Te kobne večeri teren je pretražen, a potraga je nastavljena i sutradan. Jelene nije bilo. Telefon je zvonio, ali se niko nije javljao. Sledećeg dana, njeno beživotno telo nađeno je u kanalu.

Nije mučena, nije silovana, ali joj je glava, prema obdukcionom nalazu, izbodena najverovatnije malim šrafcigerom.

Nakon pronalaženja Jeleninog beživotnog tela, za porodicu Marjanović usledila je teška godina. Oni imaju samo jednu želju, a to je da saznaju ko i zašto ju je ubio.

u Jeleninu sliku stiskajući vilice, nemajući snage da bilo šta izusti.

Tog dana, Jelena je otišla na trčanje nasipom u Borči. Nestala je na potezu od 1.800 metara kojim je trčala. Mahnula je Jani i Zoranu, koji su ostali da sačekaju da istrči svoju deonicu.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter