Izvor:
03.04.2017 u 15:36
0

ŠOKANTAN DETALJ U RUMUNSKOJ FABRICI „LEONI“: Irena BILA TRUDNA kada ju je bahati Rumun pregazio! (VIDEO)

Nišlijka Irena Ilić (28), koja je u četvrtak poginula kada je na nju u rumunskoj fabrici "Leoni" u gradu Piteštiju naleteo Andrei Karamelea (22), bila je u trećem mesecu trudnoće. Ona je, kako su preneli rumunski mediji, nastradala pred očima radnika Marka Andreija, sa kojim je i ostala u drugom stanju.

U toj stravičnoj nesreći 30. marta povređene su još dve srpkinje iz Niša Aleksandra Ranđelović (29) i Branka Gligorijević (34), koje su samo čudom preživele uletanje BMW u fabriku, koji je pokosio više radnika prilikom doručka.

– Irena je u Rumuniju došla 4. februara na usavršavanje i trebalo je da se vrati u Niš krajem aprila. Ubrzo po dolasku u fabrici je upoznala Marka Andreija i njih dvoje su počeli intimnu vezu. Irena je ostala trudna sa Markom i nisu to čak ni krili. Želeli su da sve to ozvaniče brakom – naveli su rumunski portali izjavu Marijana Jonita, trenera koordinatora u toj fabrici.

Međutim, sve je tragično prekinuto kada je 30. marta vozač BMW Andrei Karamelea u krugu fabrike "driftovao", izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo među radnike.

– Za stolom su bile Aleksandra i Irena, dok je Branka Gligorijević bila malo dalje od njih. Aleksandra je bila okrenuta leđima vozaču, pa nije videla kako automobil nekontrolisano ide na njih. Na snimku se vidi kako Marko, koji je sedeo malo dalje od njih, posle nesreće pritrčava Ireni i pokušava da joj pomogne – navode tamošnji mediji.

izvor: Telegraf
Foto: Facebook/Irena Ilic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter