Izvor:
14.04.2017 u 15:37
0

STRAVIČNA NESREĆA KOD BEOGRADA: Mladić zaspao za volanom, dve devojke se bore za život!

Dve devojke teško su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na auto-putu kod Beograda i lekari se bore za njihove živote.

Saobraćajna nesreća, kako nezvanično saznajemo, dogodila se pošto se mladić (25) koji je bio za volanom zakucao u automobil koji je stajao u zaustavnoj traci. Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je vozač koji je udario u zaustavljeno vozilo, zaspao tokom vožnje.

U drugoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 23 sata u Bečmenu, nastradao je muškarac (25), ali njegov identitet nije utvrđen jer kod sebe nije imao lična dokumenta.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter