Izvor:
19.04.2017 u 19:51
0

Porodica srpskog para ubijenog u Holadniji: DELOVALI SU SREĆNO, NE ZNAMO ZAŠTO JE MIRSAD UBIO ŽENU PA SEBE

Mislili smo da Mirsad i Mira imaju idealan život u Holandiji, a onda su nas sačekale strašne vesti – da su pronađeni mrtvi u automobilu, i to uoči Uskrsa“.

Ovako za „Blic“ priča sestrić (ime i prezime poznato redakciji) Mirsada Čikarića (43) koji je sa svojom suprugom Mirom (39) pronađen prošlog četvrtka mrtav u „mercedesu“ u Midelburgu u Holandiji, na oko devet kilometara od njihovog doma.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/MERCEDES%20UBISTVO.jpg?m=1492420027

Iako su prve pretpostavke da je Mirsad najverovatnije ubio svoju suprugu, pa sebe, kao i da je bračni par poznat po tome što je policija zbog svađa morala često da interveniše, njegova porodica u to sumnja. Porodica ovog bračnog para navodi da Mirsadu nikada ne bi palo na pamet da digne ruku na nekoga, kao ni na sebe. Pričaju da nisu mogli da sumnjaju da se iza idilične porodice krije tragedija. Mirsad i Mira bili su u skladnom braku od 1992. On je bio miran i povučen, izbegavao je probleme. Voleo je pesmu, šalu i uvek je bio nasmejan i pozitivan. Svi smo se iznenadili kada smo videli naslove da je on ubio Miru i sebe – priča sestrić koji je želeo da zadržimo njegovu privatnost.

Mira i Mirsad pre tačno 17 godina odlučili su da iz Loznice odu i potraže sreću u Holandiji.

– Oni imaju petoro dece od tri, 13, 18, 22 i 23 godine, koja su u šoku što su ostala bez majke i oca u jednom danu. Šta se zapravo dogodilo, niko od njih ne zna, jedino što su im rekli da je istraga u toku – priča on.

Kako kaže, deca su sada na sigurnom i brinu jedna o drugom.

Oni će najverovatnije ostati u Holandiji da žive jer neki od njih su tamo i rođeni, završili škole. Oni imaju živote tamo uprkos tome što im je ostatak familije u Srbiji – priča nam sestrić koji kaže da su Čikarići poslednji put u Srbiji bili pre godinu dana.

– Svake godine su dolazili u Srbiju. Redovno se javljao svojoj porodici da vidi kako smo. O životu u Holandiji, o svojoj ženi i supruzi nikada nije loše govorio, kao ni oni o njemu. Štaviše, po njihovim pričama i po tome kako su izgledali svi smo bili ubeđeni da imaju idealan život. A onda smo čuli ove strašne vesti… – u šoku je sestrić.

Kako prenose holandski mediji, Mirsad je dva puta prijavljivan za nasilje u porodici, oba puta prošle godine. Iako su već u prvoj situaciji holandske vlasti odredile zabranu prilaska, Mira ga je primila nazad u porodični dom. Nekoliko meseci kasnije, on ju je ponovo napao, te je osuđen na zatvorsku kaznu.

Blic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter