Izvor:
24.04.2017 u 23:55
0

Komšija otkrio motiv užasnog zločina: ŽENA I SIN SU HTELI DA MU UZMU KUĆU, ON JE BIO DOBAR ČOVEK – ONI NISU! (FOTO)

Njegova žena i on su se sudili, htela je da prevede kuću na sebe i sina. On je bio dobar čovek, oni nisu – rekao je Rade.

Božidar se sa sinom Miroslavom sporio godinama jer je imanje u selu i kuću koju su na njemu zidali želeo da prepiše unuku Mališi koji živi u Austriji. Njemu to nisu dozvoljavali ni Miroslav, niti supruga Miroslava, pa je jutros u porodičnoj kući prvo ubio njih.

Otac ubio sina, suprugu i šuraka a potom je sebi oduzeo život u porti crkve. Kako saznajemo, ubistvu prethodili neračišćeni porodični računi oko imanja.

Nezapamćena tragedija potresla je jutros meštane sela Barič kod Golupca.

Božidar D. (76), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina Miroslava, suprugu Radmilu i šuraka Pavla, a snaju Goricu teško je ranio. Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve.

Božidar je svog sina Miroslava ubio pored česme u dvorištu dok je prao ruke nakon što je napojio stoku. On je u njega ispalio tri hica, a potom je krenuo da puca na snaju.

Potom je, kao da se ništa nije dogodilo, seo na bicikl i krenuo u centar sela. Na pola puta naišao je na svog šuraka Pavla Ž., koji je krenuo u prodavnicu i upucao ga na sred ulice.

Božidarova supruga Radmila krila se u kući kod sestre, ali ju je ubica tu pronašao, razvalio vrata i ispalio nekoliko metaka u nju. Potom je krenuo da se vraća u centar sela. Sumnja se da je imao nameru da ubije još nekoga. Šetajući gradom ugledao je svog brata do ujaka i rekao mu:

"Sve sam ih pobio, ali mi je ku*va utekla! Idem da se ubijem!", rekao je Božidar, nakon čega je ušao u crkvu i sebi oduzeo život!

Kako saznajemo, u ovoj porodici je i ranije bilo svađa i to uglavnom zbog imovine. Pokojni Božidar bio je u sudskom sporu sa sinom oko kuće u kojoj su živeli.

Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić kaže da je zločin počinjen pištoljem za koji je Božidar imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter