Izvor:
25.04.2017 u 17:08
0

UBICA IZ BARIČA BIO POD CRNOM MAGIJOM? Posetio selo poznato po zločinu i vradžbinama!

Meštani Bariča su još u šoku nakon jučerašnjeg krvavog pira Božidara Dačića (77), koji izvršio strašni porodični masakr, je ubio sina Miroslava (57) i šuraka Pavla Živkovića, a snaju Goricu (55) ranio. Zatim je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu. Do stravičnih ubistava je došlo zbog svađe oko imanja sa sinom i njegovom ženom, a zatim i sebi presudio.

Stanovništvo okolnih mesta i Bariča su već počeli da šuškaju o ukletosti tih sela. Naime, Božidar je nekoliko dana pre ovog trostrukog ubistva i samoubistva otišao u Jabukovac, u blizini rumunsko-srpske granice, govori se po selu među meštanima. Niko ne zna kojim poslom je Božidar tamo išao, niti šta je radio.

Ovo selo, inače je poznato po masakru koji se u njemu dogodio 2007. godine, kada je duševni bolesnik Nikola Radosavljević ubio je devetoro ljudi!

Radosavljević je tada pretukao svoju suprugu, a zatim skočio u bunar s namerom da izvrši samoubistvo. Međutim, njegov komšija ga je izvukao iz bunara i pružio mu pomoć. Posle nekoliko minuta, Radosavljević je otišao do svoje kuće i uzeo pušku, pa ubio devetoro ljudi. Danas se leči na psihijatriji, ali i dalje tvrdi da je to učinio pod dejstvom vradžbina.

Meštani Bariča i Dačićeve komšije kažu da niko nije uspeo da sazna zbog čega je Božidar otišao u ovo selo baš nekoliko dana pre nego što je i sam počinio masakr i svoju porodicu zavio u crno.

Ovaj kraj je poznat po verovanju u crnu magiju, pa mnogi meštani žive u strahu, sumnjajući da je Božidar omađijan prilikom odlaska u Jabukovac.

Izvor: Telegraf
Foto: Facebook printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter