Izvor:
25.04.2017 u 20:27
0

NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA KOD GOLUPCA: Fotografije sa lica mesta kriju JEZIVU porodičnu tajnu!

Božidar Dačić (77) devizni penzioner iz sela Barič kod Golupca, ubio je juče oko 8 sati ujutru hicima iz pištolja svog sina Miroslava (57), suprugu Radu (76) i šuraka Pavla Živkovića, a potom sebi presudio u dvorištu seoske crkve.

Krvavi pir pomahnitalog Dačića preživela je samo snaha Gorica (55) koju je ranio. Prva žrtva Božidara Dačića bio je sin Miroslav koga je nakon svađe ubio na kućnom pragu, a snahu ranio. Supruga Rada zaštitu je potražila u kući svoje sestričine Verice Đukić.

Seo je na bicikl i odvezao se do kuće šuraka Pavla. Sreo ga je ispred porodičnog doma i tu zapucao na njega. Potom se odvezao do kuće Đukića,razvalio vrata cepanicom i uprkos Veričinim molbama suprugu usmrtio u krevetu – pričaju meštani Bariča.

Policija koja je veoma brzo stigla u Barič naoružana dugim cevima prisustvovala je samoubistvu u dvorištu seoske crkve.

Sreo sam Božu išao je ka meni i držao pištolj u rukama koje su se tresle. Kada sam ga pitao šta je uradio, samo je rekao:

"Sve sam ih pobio, ali mi ona ku.va pobeže. Odoh u crkvu da se ubijem."

Nakon toga sam začuo pucanj i shvatio da se ubio – ispričao je Dačićev brat od tetke, Rade Marjanović.

On je naveo da je saznao da je njegov brat prethodne nedelje posetio selo Jabukovac, poznato po masovnom ubistvu koje je počinio Nikola Radosavljević.

Niko ne zna što je tamo išao, a svi znate šta se u Jabukovcu dogodilo – kratko je rekao Marjanović. Motiv ovog ubistva prema rečima meštana Bariča su narušeni porodični odnosi u kući Dačića.

On se godinu dana sa suprugom Radom sudio oko novosagrađene kuće, pošto je insistirao da bude prepisana na njega. Poslednje ročište su imali prošle nedelje u Velikom Gradištu, a na njemu je Radi pozlilo. Boža nije mogao da prihvati da nešto nije kako on želi i pričao je po selu da će ih pobiti – saglasni su meštani Bariča.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter