Izvor:
30.04.2017 u 23:47
0

Novi detalji eksplozije automobila u Herceg Novom: NA METI BILA JOŠ JEDNA OSOBA!

Crnogorska policija još ne zna ko je postavio i aktivirao eksploziv postavljen ispod automobila Novljanina Duška N. Roganovića, koji je u eksploziji ostao bez obe noge.

Kako su objavili crnogorski mediji, istragom je utvrđeno da je bomba bila postavljena pod menjač “golfa” kojim je upravljao.

– Jaka eksplozivna naprava bila je postavljena ispod menjača. Naprava je bila dvosmerno usmerena, što znači da su nalogodavci očekivali da eliminišu i suvozača, koji tog dana nije seo u Roganovićev automobil – objavili su crnogorski mediji.

Prema podacima crnogorske poliicje, ishod napada bi bio fatalan da je tolika količina eksplozije bila usmerena samo na vozača.

Teško ranjeni Novljanin odslužio je osmogodišnju kaznu zatvora zbog ubistva Beograđanina Marka P. Vesnića.

Kako su pisali mediji u Crnoj Gori, logističku podršku pokušaju ubistva pružila je neka od ozbiljnijih kriminalnih organizacija iz regiona, pišu crnogorski mediji.

Prema njihovim navodima, Duško i njegov brat Vladan su već neko vreme znali da su im životi u opasnosti pa su, zbog toga nosili pancire i oružje, i koristili blindirana vozila.

Preliminarni rezultati istrage ukazuju da je napad bio planiran duže vreme i da je učestvovalo više osoba, tvrde crnogorski mediji.

blic.rs
Foto: vijesti/slavica kosić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter