Izvor:
10.05.2017 u 00:27
0

UŽASNA TRAGEDIJA NA UBU: Brat (11) pregazio sestru (7) umrla u majčinom naručju!

Sedmogodišnja Marijana Janković iz Čajetine poginula je kad su je motorom udarili stric Vladan Kuzeljević (40) i rođeni brat M. J. (11), dok je majka sve to gledala.

Sedmogodišnja Marijana Janković iz Čajetine poginula je na Đurđevdan, u selu Murgašu kod Uba, kada su na nju, vozeći motor, naleteli stric Vladan Kuzeljević (40) i rođeni brat M. J. (11). Nesreća se dogodila naočigled Marijanine majke Dragane, a teško povređena devojčica preminula je u njenom naručju.

Marijana je u nedelju s roditeljima i dva brata došla iz Čajetine na slavu kod rođaka, porodice Kuzeljević. Drama se odigrala oko podneva u dvorištu.

– Vladan je nedavno kupio kvad, motor na četiri točka. U jednom trenutku krenuo je da provoza sina od njegovog brata od tetke sa Zlatibora. Za to vreme Marijana je stajala uz ogradu i posmatrala vožnju strica i brata. U jednom trenutku dečak je povukao ručicu od gasa, verovatno iz neznanja ili radoznalosti. Tada je Vladan izgubio kontrolu nad četvorotočkašem i u punoj brzini prvo udario u devojčicu, a potom u ogradu – pričaju komšije i dodaju:

– Majka Dragana je sve to gledala. Ona je pritrčala i uzela ćerku u naručje, ali detetu nje bilo spasa. Marijanin otac Duško je u trenutku nesreće bio u kući, ali čim je čuo šta se desilo, istrčao je da joj pomogne. Sve je bilo uzalud.

Vladan je teško povređen jer je skočio kad je primetio da će motor udariti dete.
– Verujem da je skočio da je skloni, pokušao je da je spase, ali nažalost nije uspeo – priča naš sagovornik.

Kako kažu komšije, u nedelju su se čuli jauci i kuknjava, koji su odzvanjali zaseokom u kojem žive Kuzeljevići.
– U kući Vladana Kuzeljevića su njegovi roditelji. Jedan sedi na jednom krevetu, drugi na drugom, slomljeni od bola i tuge. Molim vas, nemojte ih dirati, u lošem su stanju, pod lekovima, već je intervenisala Hitna pomoć, ljudi su u šoku zbog svega što ih je snašlo – kazao je komšija.

U naselju Ceten iznad Čajetine, gde je mala Marijana živela sa četvoricom braće i roditeljima, juče je bio muk. U kuću su dolazili najbliži prijatelji, rođaci, komšije da izraze saučešće, nevericu i tugu…
– S majkom, ocem i sestrinim kovčegom došao je u Čajetinu. Svi su sada tu… – ispričao je rođak.

Kako saznajemo, vozač kvada Vladan Kuzeljević zadobio je teške povrede i najpre je zbrinut u valjevskoj bolnici.
– Pacijent je zadobio frakturu butne kosti, van životne opasnosti je i upućen je u Beograd – kažu u bolnici.

Protiv njega je podneta krivična prijava za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter