Izvor:
10.05.2017 u 17:27
0

PAO ZBOG 6 KILA DROGE: Uhapšen diler u Novom Sadu!

U Novom Sadu uhapšen je R.B. (44) kada su danas prilikom pretresa kuće pripadnici MUP pronašli i zaplenili oko 870 grama supstance sumnjive na heroin, oko pet kilograma marihuane, digitalnu vagicu za precizno merenje, municiju i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Kako je saopšteno iz MUP, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje, nošenje, proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, po odobrenju nadležnog tužilaštva, osumnjičeni je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje nadležnom tužiocu.

Izvor: Tanjug

Foto: mup.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter