Izvor:
13.05.2017 u 03:57
0

PRESELA MU KIFLA: Parkirao „mercedes“ ispred pekare, a kada je izašao napolje ZALEDIO SE!

N.B. iz okoline Aleksinca ostao je bez „mercedesa“ dok je kupovao pecivo.

Nesvakidašnja pljačka dogodila se na Bulevaru Nemanjića u Nišu ispred pekare u kojoj je zlosrećni vozač zastao na trenutak kako bi kupio kifle.

Smatrajući da će se zadržati kratko, vozač je ključeve ostavio u bravi „mercedesa C 200“ što je kradljivac iskoristio, utrčao u vozilo, upalio ga i pobegao. Kada je izašao iz pekare, shvatio je da je ostao bez automobila pa je odmah otišao u policiju gde je kradju prijavio. Za vozilom je raspisana potraga i policija intenzivno radi na njegovom pronalaženju – kažu naši sagovornici iz istrage.

“Mercedes” niških registarskih tablica vlasništvo je druge osobe, a za sada nema informacija da li ga je žrtva kradje kupila ali ga nije prebacila na svoje ime, ili ga je pozajmila.
Niška policija izuzetno je uspešna u rasvetljavanju krađa vozila. Prošle godine je od 54 ukradena automobila pronadjeno 34 a uhapšena su devetorica kradljivaca.

Prema podacima PU Niš, najčešće se kradu baš „mercedesi“, vozila iz folksvagenovog programa, BMW i „audi“ starosti od šest do deset godina. Najviše ukradenih vozila završi na Kosovu gde budu prodata, ali nije retko da se kola rasturaju i prodaju za delove čime se ostvaruje višestruka zarada.

Policija je u više navrata apelovala na gradjane da vode računa o svojim automobilima te da ni u kojem slučaju ne ostavljaju ključeve u kontakt bravi.

Telegraf
Foto: Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter