Izvor:
22.05.2017 u 15:31
0

HARALE PO BEOGRADU I NOVOM SADU: Policija uhapsila Hrvatice koje su pljačkale stanove!

Serije provala u stanove i teških krađa na području Novog Sada prošl enedelje zaustavili su operativci kriminalističke policije otkrivanjem osumnjičenih, koji su deo međunarodne grupe koja se obijanjem stanova i krađom dragocenosti bavila u inostranstvu, ali i u našoj zemlji. Sumnjiče se za provale u četiri stana u Novom Sadu i dva u Beogradu.

U jednom novosadskom stanu prilikom pretresa, zatečena je A.R, a pored nje, tu su još bili i B.R i R.R, obe državljanke Hrvatske i K.J. državljanin Francuske. Nađen ke i alata za obijanje , koji će biti poslat na veštačenje, a ispostavilo se da je za R.R bila raspisana lokalna potraga. Ona i državljanin Francuske su predati beogradskoj policiji.

– Imali su lažna dokumenta i nikada nisu imali prijavljen boravak u našoj zemlji, što je policiji znatno otežavalo rad – kaže Simo Jarčević iz policijske uprave u Novom Sadu.

Kod njih su nađene stvari odnete iz stanova u Beogradu i Novom Sadu, a za neke predmete tek treba da se utvrdi poreklo. O otkrivanju ove grupe obavešten je i Interpol." Posao" su organizovali roditelji, a njihova deca uzrasta od 14 do 21 godine su odlazila u krađu. U inostranstvu bi se predstavljali kao maloletnici, ako ih policija uhvati, i tako su pokušavali da se izvuku.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter