Izvor:
23.05.2017 u 01:35
0

Uspešno okončana drama u Novom Sadu: Policija posle blokade grada pronašla otetog muškarca!

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu sprečen je pokušaj otmice 41-godišnjeg muškarca, a zbog sumnje da su hteli da izvrše ovo krivično delo uhapšeni su N.S. (1978) i B.B. (1966).

Oni su, kako je saopštio MUP, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Janka Čmelika, uz upotrebu fizičke sile, ubacili otetog muškarca u automobil marke "audi" i uputili se ka Sremskoj Kamenici.

Na putu ih je, međutim, presrela policija i odmah uhapsila dvojicu otmičara. N.S. i B.B. će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužiocu.

Tokom policijske akcije, veliki deo Novog Sada bio je blokiran, a otmičari su uhapseni nakon "filmske potere".

U saopštenju se ističe da je direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je pripadnike novosadske policije zbog brze akcije.

"Policijski službenici pokazali su izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan. Ovo je pravi primer efikasnog reagovanja policije, koja je pokazala odlučnost i brzinu, kao i to da građanima mogu da garantuju punu bezbednost. Čestitam svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj akciji", rekao je Rebić.

kurir.rs
Foto: Facebook/NSU Uživo sa novosadskih ulica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter