Izvor:
23.05.2017 u 08:09
0

OSVETA ZA UBISTVO TEODORE KAĆANSKI? Dečko ubijene fitnes instruktorke pretukao i gepekovao mladića!

Nenad Stević (39) i Božidar Bosnić (51) iz Novog Sada, obojica odranije poznata policiji, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da otmu Gorana Cvjetića (41) iz Budisave. Cvjetić je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar KC Vojvodine sa teškim telesnim povredama gde je i zadržan.

Stević je, inače, mladić devojke Teodore Kaćanski, koja je novembra prošle godine ubijena prilikom izlaska iz džipa ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli.

Pretpostavlja se da ova otmica ima veze sa njenjim ubistvom.

Cvijetić je parkirao motor u Ulici Kornelija Stankovića i prešao ulicu. Tada su iz crnog "audija" izletela trojica, jedan je držao pištolj uperen u njega, a druga dvojica su viknula: "Raširi noge i ruke i lezi dole!" On je viknuo: "Nemojte, nisam kriv!" Nekoliko puta su ga udarili u glavu pištoljem i pretukli ga. Zatim su ga tako isprebijanog strpali u kola i odjurili – prepričava za Kurir izvor iz istrage.

Nenad Stević je momak Teodore Kaćanski (30), koja je u novembru prošle godine slučajno pogođena s tri metka (od kojih joj je jedan prošao kroz vrat, drugi ju je pogodio u stomak, a treći u levu butinu), dok je sa Stevićem izlazila iz džipa ispred zgrade u kojoj on živi. Teodora je bila fitnes-instruktorka i preminula je nekoliko dana kasnije…

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/teodorakacanski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter