Izvor:
23.05.2017 u 13:08
0

„ŽIVOT BIH DAO ZA NJEGA, ALI GA VIŠE NIŠTA NE MOŽE VRATITI“: Potresne reči dede dečaka koji je pucao sebi u glavu!

Đorđe Stojilković (17) iz Niša, ubio se hicem iz pištolja u porodičnoj kući, on je poslao SMS drugarici iz odeljenja u kojoj je pisalo: “Videćemo se, zbogom.” Deda Tomislav ne želi da veruje da njegovog unuka više nema.

U jednom od tri oproštajna pisma koja je ostavio navodi da je digao ruku na sebe zato što je nezadovoljan svojim životom, a kobni okidač bila je neuzvraćena ljubav.

Poznata je sadržina samo jedne poruke, i to one koju je Đorđe namenio svojim roditeljima.

Napisao je da je nesrećan i nezadovoljan životom.

Policija je pronašla još dva pisma – jedno namenjeno devojčici u koju je bio zaljubljen, a drugo upućeno drugovima. Ali ona nisu otvorena – kaže izvor blizak istrazi.

Razredni starešina Nadica Stanković kaže da ništa nije ukazivalo na to da je Stojiljković nesrećan.

Redovno je pohađao časove i prisustvovao treninzima odojke, družio se i izlazio.

Nesporno je da je Đorđe bio dobro dete, odličan đak u odeljenju posebno nadarenih. Radi se o grupi učenika kojima predaju i profesori sa Prirodno matematičkog fakulteta. Posebno je bio talentovan za fiziku – priča razredna, koja ne ume da objasni ni sebi ni svojim učenicima zašto je Đorđe digao ruku na sebe.

Pod posebnim pritiskom je njegova školska drugarica u koju je, navodno, Đorđe bio zaljubljen, ali ta ljubav nije uzvraćena.

U tim godinama oni se zaljubljuju tri puta dnevno, i to nije nešto što današnju omladinu natera da se ubiju. Možda je naš Đorđe bio poseban ako je zaista zbog toga digao ruku na sebe – komentarišu u školi.

Tuga u domu porodice Stojilković i Stamenković nije mogla da se opiše rečima.

Ništa me ne pitajte, i nemojte, molim vas, pisati laži o našem Đorđu. Takvo dete kakvo je on bio nije se rodilo, u svemu je bio najbolji. Ovo je tragedija koja nas je potpuno sledila. Život bih dao za njega, ali ništa više ga ne može vratiti. Ne mogu i ne želim da verujem da se ubio, jer za to nije bilo razloga – očajan je deda Tomislav.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter