Izvor:
06.06.2017 u 08:18
0

MONSTRUOZNO ZLOSTAVLJANJE KOD LJIGA: Unakazio ženu, pa je golu izbacio na ulicu!

Slobodan V. (61) iz Ljiga uhapšen je prekjuče jer je supruzi Dragani nožem naneo više povreda po licu, vratu i ruci, a potom je izbacio golu na ulicu. Dragana je trenutno u valjevskoj bolnici na lečenju.

zvori iz istrage navode za “Informer” da su se supružnici i ranije svađali zbog čega je policija često intervenisala. Te večeri, posle žučne svađe, on je u kući krvnički unakazio suprugu Draganu.

Slobodan je u jednom trenutku zgrabio nož i nekoliko minuta ju je sekao. Dragana samo na licu ima dva velika ožiljka, na oba obraza, i to u dužini od 10 i 15 centimetara. Na bradi ima posekotinu od pet centimetara, a ima i dve rane na vratu i dve posekotine na šaci. Zbrinuta je u Urgentnom centru valjevske bolnice, gde je zadržana na daljem lečenju – navodi izvor “Informera”.

Komsije su čule zapomaganje žene i pozvale policiju.

– Prvo se čula svađa, a posle toga i jeziva vriska. Na kraju je Dragana završila gola na ulici, ispred dvorišta. Slobodan i Dragana su se često svađali i više puta im je dolazila policija. Protiv njega su već podnosili prijave za porodično nasilje – priča komšija Vujovića.

Slobodanovi rođaci su pravdali njegov gest time da ga je Dragana više puta ostavljala i vraćala mu se iz koristi.

Živeli su od njegove poljoprivredne penzije od 7.000 dinara. On je čak dva puta uzeo kredit da bi mogao da prehrani nju i njenu decu. Dok se on mučio jer je imao zdravstvenih problema i jedva se kretao, ona ništa nije htela da radi. Često je odlazila od njega, skoro svakih mesec dana – rekao je Slobodanov rođak.

Kako dalje kaže, Dragana je malo bila kod Slobodana, malo kod bivšeg muža u okolini Uba.

Ona je samo koristila mog rođaka. Školovao je njenu decu, izdržavao celu porodicu. ovo mu je bio prvi brak, nije se do sada ženio niti ima decu.

Kad je uhapšen, sudija je Slobodanu uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici, odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter