Izvor:
06.06.2017 u 18:10
0

UKRALI STRUJU VREDNU 22 MILIONA DINARA: Policija uhapsila dvoje zaposlenih u Elektrodistribuciji Čačak!

Pripadnici Ministarstva unutrašjih poslova su nakon zajedničkog rada sa nadležnim službama Elektroprivrede Srbije i EPS DistribucijE uhapsili dvoje zaposlenih u Elektrodistribuciji Čačak i dvoje građana, koji su oštetili EPS za oko 22 miliona dinara krađom električne energije.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su na području Čačka organizovali krađu električne energije tako što su uz novčanu nadoknadu vraćali stanje na brojilima, mehaničkim putem ometali rad brojila i suprotno propisima korigovali račune za struju.

Iz EPS-a kažu da su na taj način u dužem vremenskom periodu protivzakonito umanjivali račune za utrošenu električnu energiju jednom broju firmi i domaćinstava.

Otkriveno je 20 slučajeva krađe električne energije i očekuje se još oko 200 prijava zbog neosnovanog umanjenja računa, navodi se u saopštenju.

Uhapšenima je određen pritvor do 30 dana.

Izvor: Tanjug

Izvor: Twitter/Kursna Lista CO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter