Izvor:
07.06.2017 u 03:55
0

Obračun dve porodice i Nišu: Policija sprečila masovnu tuču!

Dve osobe lakše su povređene u masovnoj tuči dve zavađene grupe Nišlija do koje je došlo večeras oko 20.25 sati ispred Tvrđavskog mostaDve osobe lakše su povređene u masovnoj tuči dve zavađene grupe Nišlija do koje je došlo večeras oko 20.25 sati ispred Tvrđavskog mosta.

U tuči do koje je došlo nedaleko od česme na levoj obali Nišave, na samom početku mosta, učestvovalo je osmoro Nišlija a teže posledice sprečila je brza intervencija niške policije.

– Sa jedne strane su se tukli otac, sin i njegov drug, a sa druge mladić sa svojim dedom, ocem, stricom i bratom. Dvojica povređenih su iz petočlane grupe a zadobili su povrede limenom reklamnom tablom koju je jedan od aktera dohvatio u tuči i izudarao ih. Policija je, srećom, stigla jako brzo i sprečila da sukob kulminira – kaže naš izvor.

Prizor masovne tuče podigao je na noge i ekipe Hitne pomoći koje su brzo dojurile na mesto tuče sa jednim sanitetom, ali na sreću nije bilo potrebe da intervenišu jer su dvojica lakše povređenih imali samo ogrebotine.

informer.rs
Foto: mup.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter