Izvor:
16.06.2017 u 22:17
0

ZA VOŽNJU SA 2,26 PROMILA ALKOHOLA U KRVI I UBISTVO MOTOCIKLISTE „DŽIPOM“, DOBIO 3 GODINE I 2 MESECA ZATVORA!

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri godine i dva meseca zatvora Sašu Beočanina, jer je u julu 2011. godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo motociklista Ognjen Tripković (24).

Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, odbijene su sve žalbe i potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu koje je Beočanina osudilo zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Istom odlukom izrečana mu je i mera bezbenosti – zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije od dve godine.

Sud je utvrdio da je Beočanin tog dana 19. jula 2011, sa oko 2,26 promila alkohola u krvi u centru Beograda džipom naleteo na motor kojim je upravljao Tripković, a sa njim je na motoru bila L.S. Od siline udarca su oboje odbačeni na kolovoz.

Mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a devojka je zadobila teške telesne povrede. Apelacioni sud smatra da su prvostepenom presudom pravilno ocenjene olakšavajuće i otežavajuće okolnosti za Beočanina pa ju je potvrdio.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter