Izvor:
20.06.2017 u 15:54
0

FILMSKA POTERA PO NIŠU: Napao policajca, 2 puta prošao kroz crveno, pa sleteo sa puta!

Niška policija podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu protiv N. A. (24) koji je sinoć napao policajca u vršenju službene dužnosti.

U nameri da pobegne od policije napravio je više sabraćajnih prekršaja, a pukom srećom niko nije stradao jer je prošao na crveno svetlo na dve raskrsnice.

U blizini Elektronske industrije izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u saobraćajni znak i sleteo s puta, ali pre nego što je uspeo da umakne, sustigla ga je policijska patrola.

Prilikom pretresa auta pronađen je nož koji mu je oduzet ali i vozilo s obzirom da je njime izvršio krivično delo. Kada mu je policija naredila da izađe iz kola, tvrdio je da ne može jer je invalid. Međutim, policiji se pridružila i Hitna pomoć pa više nije imao izgovor zbog čega ne može da napusti auto.

Niška policija je saopštila da su protiv njega podnete i prekršajna prijava zbog posedovanja noža, nepostupanja po saobraćajnom znaku i nasilničke vožnje.

Policijskom službeniku je pružena zdravstvena pomoć ali je na sreću ustanovljeno da ima samo lake telesne povrede.

N. A. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela uključujući i napad na policiju.

Izvor:alo-rs
foto:Twitter/Business Insider UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter