Izvor:
21.06.2017 u 03:51
0

Prva srpska žrtva u Siriji: Navijač Vojvodine poginuo boreći se na strani Rusa!

Navijač FK Vojvodina Dimitrije Saša Karan (25), poginuo je na ratištu u Siriji, gde se borio na strani Rusa protiv Islamske države.

On je još pre nekoliko godina otišao da ratuje na strani Rusije, kada je izbio rat u Ukrajini, gde je vodio borbe za Novorusiji. Informaciju o njegovoj pogibiji potvrdili su i članovi navijačke grupe Firma, koji su na svom forumu otvorili i posebnu temu na forumu u čast svog nastradalog saborca sa tribine, prenosi ovaj portal.

Karan je pre nekoliko godina tribinu zamenio ratištem i kada je izbio sukob na istoku Ukrajine, otišao je na front da se bori na strani Novorusije. Nakon toga ratovao je za Ruse i u Siriji, gde je i poginuo u borbi protiv islamskih terorista.

Dimitrije Karan je rodom iz Republike Srpske, iz Foče, a živeo je u Novom Sadu, gde je bio aktivan u radu navijačke grupe Firma, pre nego što se kao dobrovoljac prijavio za rat na strani Rusije.

telegraf.rs
Foto: Facebook/srpski navijači

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter