Izvor:
21.06.2017 u 08:35
0

GDE SU MI MAMA I TATA, HOĆU KOD NJIH: Potresne reči dečaka iz Vrbasa, čija je porodica doživela nesreću u Bugarskoj!

Miloš Makša iz Vrbasa je poginuo, dok su njegovi roditelji i mlađi brat teško povređeni u stravičnoj nesreći koja im se dogodila na putu za more u Bugarskoj.

Najmlađi sin porodice Makša, petogodišnji Marko, prošao je sa lakšim povredama.

– Gde su mi mama i tata? Hoću kod njih. Da li ovo znači da nećemo ići na more? -ponavaljao je maleni Marko Makša u bolnici u Bugarskoj u koju je smešten nakon teške nesreće u kojoj je poginuo njegov brat Miloša roditelji Ištvan i Dravka teško povređeni.

Preksinoć su rođaci porodice Makša preuzeli malog Marka, kao i telo nastradalog Miloša, koga će sahraniti – objašnjava sagovornik blizak porodoci.

Za “saobraćajku” koju je u nedelju kod Blagoevgrada, nedaleko od grčke granice, doživela porodica iz Vrbasa, njihova rodbina saznala je tek uveče.

Prema informacijama kojima raspolaže porodica, Ištvan je doživeo teške unutrašnje povrede, a Dravka je zadobila prelom vratnih pršljenova i noge, kao i povredu kičme. Bračni par Makša ima i trećeg sina, Mihajla (17), učenika gimnazije u Vrbasu, koji zbog obaveza u školi nije putovao sa porodicom na letovanje.

Po pisanju bugarskih medija, najteže je povređena Dravka Makša, i ona je sa povredama vratnih pršljenova, čela i otvorenim prelomom noge prevezena u bolnicu “Pirogov” u Sofiji. Ištvan se sa višestrukim prelomima nalazi na odeljenju reanimacije Kliničkog centra u Blagoevgradu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter