Izvor:
21.06.2017 u 09:25
0

Stravičan detalj samoubistva u Zabeli: ZATVORENIK PREREZAO VENE I VRAT POKLOPCEM OD KONZERVE!

Aleksandar Stanimirović (38), zatvorenik koji je izvršio samoubistvo u prijemnom odeljenju Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu, “Zabeli”, preminuo je sinoć u bolnici.

Samoubistvo je počinio poklopcem od konzerve.

– Kad je došlo vreme večere, on je jeo sa ostalim zatvorenicima i malo gledao televiziju. Ubrzo se povukao ćeliju, gde je nekoliko minuta kasnije i pronađen sa prerezanim venama na rukama i dubokom posekotinom na vratu – kaže izvor blizak istrazi za Informer.

Pored tela pronađen je poklopac konzerve koju je Stanimirović iskoristio za samoubistvo.

Odmah mu je pružena medicinska pomoć, ali lekari su u ovom slučaju bili nemoćni.

Stanimirović je inače rodom iz Pančeva, a poznat je po tome što je imao probleme sa narkoticima. Nekoliko puta se lečio od droge, a već kao maloletnik je imao probleme sa zakonom.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter