Izvor:
21.06.2017 u 13:36
0

POJEO BUREK, PA ZAKLAO BIVŠU ŽENU KOD PEKARE: Stravičan zločin u Bačkoj Palanci zbog BOLESNE LJUBOMORE!

Dragan Rikanović (65) najpre se najeo u pekari u kojoj je radila njegova bivša supruga Jasmina Davidović (54), a onda ju je pozvao da izađe i nožem je izbo po stomaku i vratu

Dragan Rikanović (65) uhapšen je prekjuče nakon što je nožem zaklao bivšu nevenčanu suprugu Jasminu Davidović (54), ispred pekare "Milanese" u Bačkoj Palanci, u kojoj je nesrećna žena radila! Rikanović je najpre pojeo burek u toj pekari, a onda je pozvao Jasminu da izađe napolje, gde ju je izmasakrirao sa dva uboda nožem u stomak i jednim u vrat!

Sve se odigralo u neposrednoj blizini jednog vrtića u naselju Kaloš, a motivi su Draganova bolesna ljubomora i to što je Jasmina odlučila da se preseli u Novi Sad.

Izvor iz istrage kaže da je Rikanović kobnog prepodneva mirno ušao u pekaru "Milanese", na uglu ulica Vukice Mitrović i Proleterske.

– Kupio je burek u toj pekari, a kad ga je pojeo, pozvao je Jasminu da izađe ispred lokala. Iznenada je potegao nož i dva puta ju je ubo u stomak i jednom u vrat, pri čemu joj je isekao vitalne krvne sudove. Hitna pomoć je brzo stigla i prevezla nesrećnu ženu do Urgentnog centra KCV u Novom Sadu, ali je ona ubrzo iskrvarila. Rikanović je mirno sačekao policiju i priveden je –kazao je naš izvor.

Jasminina poznanica D. N. (48) ispričala nam je da je Davidovićeva bila divna žena i da je imala troje dece iz prethodnog braka.

Deca gledala kako kolje ženu

Meštane Bačke Palanke posebno je šokiralo to što se svirepo ubistvo dogodilo usred dana i u neposrednoj blizini jednog vrtića, gde je bilo dosta dece! Prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko dece je čak i videlo kako pomahnitali Dragan Rikanović masakrira i kolje nesrećnu Jasminu Davidović.

– Jedno od te dece živi sa ocem u Kragujevcu, a dvoje je u Novom Sadu. Jasmina se spremala da se ovih dana i ona preseli u Novi Sad, ali taj monstrum Dragan to nije mogao da prihvati. Iz bolesne ljubomore odlučio je da joj ovako prekrati život… Znam da su jedno vreme bili u vezi, iako je on bio dosta stariji od nje. Upoznala sam se s njom pre pet-šest godina, dok je Jasmina radila u jednoj pekari u zgradi u kojoj živim – priča D. N.

I meštanin naselja Kaloš koji je poznavao Jasminu imao je samo reči hvale za nju.

– Bila skromna žena. Uvek je bila veoma ljubazna i predusretljiva prema kupcima. Užasno je šta joj je taj monstrum uradio – kaže on.

U policiji su kratko saopštili da se Rikanović tereti za teško ubistvo, za šta mu preti maksimalna kazna zatvora od 40 godina. Draganu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Izvor:informer.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter