Izvor:
21.06.2017 u 14:22
0

ZBOG PRIMANJA MITA: Uhapšen načelnik gradske uprave Valjeva!

Po nalogu Višeg tužilaštva policija je tokom večeri i noći uhapsila šest osoba, među kojima i načelnika Gradske uprave, a sve pod sumnjom primanja i davanja mita, zloupotrebe službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnim nabavkama i falsifikovanja službenih isprava.

Kako saznaje "Blic", najpre je sinoć uhapšen načelnik Gradske uprave A.V.S. (34) i to u centru grada na očigled velikog broja prolaznika, a potom je policija privela i službenike u Gradskoj upravi za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunlane poslove A. Đ. (34) i T. I. (28).

U nastavku policijske akcije, uhapšena su i trojica valjevskih preduzetnika iz građevinskih i samostalnih zanatskih i trgovinskih radnji A.P. (35), B.S. (38) i R.Đ. (43).

Pripadnici policije, kako se saznaje, "češljali" su kancelarije i papire funkcionera i službenika u Gradskoj kući do pred zoru.

Svi osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem tužilaštvu.

Izvor: Blic.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter