Izvor:
21.06.2017 u 21:38
0

STRAVIČNA SCENA U CENTRU BEOGRADA: Gori zgrada Ineksa, zaposleni u Gradskoj upravi evakuisani!

Požar koji je izbio oko 13.30, na osmom spratu u nekadašnjoj zgradi "Ineksa" (Kraljice Marije 1), u kojoj se sada nalazi Gradska uprava Beograda, izazvao je pometnju, pa i malo panike među zaposlenima, ali i u ovom delu grada.

Požar je izbio u jednoj od kancelarija Gradske uprave, a dim se brzo prosirio susedne prostorije i dugačak hodnik.

Oglasili su se alarmi i zaposleni su pozvali na vatrogasce. Oni su brzo stigli na lice mesta i požar je lokalizovan i ugašen.

Povređenih osoba nije bilo.

– Osetila sam da nešto strašno smrdi, ali nismo videli vatru. Odmah su nas sve evakuisali. Ne znamo gde je buknuo požar, ali meni se čini da je na osmom spratu – rekla je službenica koja je zaposlena dva nivoa niže.

Na osmom spratu se, inače, nalaze prostorije Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove.

informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter