Izvor:
21.07.2017 u 19:15
0

SEDMOGODIŠNJAK ZADOBIO RANE OD UJEDA PSA: Osam kopči na licu!

Dečak B. Ć. (7) iz Vranja još jedna žrtva napuštenih životinja u toku bezazlene igre. Majka: Još smo u šoku, sina hranim na špric, tužiću grad.

VRANjE – Sedmogodišnjak B. Ć. iz Vranja zaradio je teške povrede lica nakon što ga je izujedao pas lutalica. Mališan je bio u grupi dece koja su se kao i obično igrala ispred zgrade. U tom prostoru svakodnevno se šetaju i izležavaju psi lutalice. Kada je jedan od njih prišao deci, okupila su se oko životinje da ga pomaze, kao što to obično i čine. Pas je tada iz čista mira napao dete, odgrizao mu delić usne i probušio nozdrvu. Na odeljenju ORL, rana je ušivena sa osam konaca.

Roditelji su slučaj prijavili policiji i "Komradu", čija je služba zoohigijene zadužena za napuštene pse. Problem je što grad Vranje nema azil, već samo prihvatilište, gde se napušteni psi čipuju i sterilišu, a zatim ponovo vraćaju na ulice.

Nela razmišlja da traži odštetu, prvenstveno da bi pokrenula nadležne da se ozbiljnije pozabave problemom napuštenih pasa.

– Razmišljamo da tužimo, ne zbog para koje nam ionako sleduju, već zato što želim da grad shvati da ovo jeste veliki problem.

IZVOR/VECERNJE NOVOSTI

FOTO/ARHIVA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter