Izvor:
27.07.2017 u 14:14
0

SKANDAL U ZAJEČARU: Roker pretio smrću radnici Centra za socijalni rad!

Momčilo je došao u instituciju svojim prijateljem, koji je tamo imao zakazan sastanak sa radnicom Centra i bivšom suprugom oko starateljstva nad detetom.

Momčilo Moša Radenković (66), rok muzičar i jedan od osnivača Zaječarske gitarijade koji je uhapšen juče jer je pretio smrću radnici Centra za socijalni rad u tom gradu.

Moša je pobesneo jer je njegov prijatelj izgubio starateljstvo nad detetom, pa je urlao na radnicu Centra, preteći joj: "Ubiću te, a ti zovi koga god hoćeš".

Kako Informer saznaje, Momčilo je došao u Centar za socijalni rad sa svojim prijateljem, koji je tamo imao zakazan sastanak sa radnicom Centra i bivšom suprugom oko starateljstva nad detetom.

Upućeni tvrde da je Radenković išao sa prijateljem samo da mu bude podrška. Dok je radnica Centra objašnjavala bivšim supružnicima kakva je situacija oko starateljstva nad detetom, Radenković je mirno slušao.

Međutim, kad je u jednom trenutku shatio da se priča ne odvija kako odgovara njegovom prijatelju, skočio je sa klupe i počeo da preti radnici, unoseći joj se u lice.

Čula si kako se ubija po centrima za socijalni rad – počeo je Radenković da preti, aludirajući na stravična ubistva dve žene i deteta u centrima u Beogradu ovog meseca.

Službenica ga je opomenula da se ne meša i da se pristojno ponaša, jer će u protivnom pozvati obezbeđenje, što je još više razbesnelo Momčila.

Ubiću te, da znaš, imam pištolj! Zovi obezbeđenje, zovi koga hoćeš! – urlao je on.

Tad se umešao i njegov prijatelj, pokušavajući da ga smiri, i nagovorio ga da izađe iz kancelarije.

Policija je odredila zadržavanje do 48 sati radenkoviću, utvrđeno je da ne poseduje pištolj kod sebe, ali da je ranije osuđivan zbog pretnje policiji, ometanja istrage i ugrožavanja sigurnosti.

Protiv njega je podneta nova krivična prijava.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen/Timočka Krajina/Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter