Izvor:
28.07.2017 u 12:26
0

UBISTVO NA ZAKINTOSU: Osumljičeni prebačen u zatvor u Amfisi!

Dušan Ranković, osumnjičeni za učešće u tuči i ubistvu američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintosu, prebačen je u četvrtak u pritvor zatvora u Amfisi.

Prema rečima Rankovićeve advokatice, Zore Dobričanin, njen branjenik je prethodnih 16 dana, od kada je uhapšen, bio pritvoren prvo u policijskoj stanici na Zakintosu, zatim u tranzitnom zatvoru u Patri, pa u Atini, da bi u četvrtak stigao u Amfisu.

"Ni njemu, kao ni ostalima, rešenje o pritvoru nije uručeno, niti postoji ijedna papir na srpskom jeziku u spisima predmeta", rekla je Dobričanin za N1.

Ona je ranije rekla da će se suđenje za ubistvo mladog Amerikanca Bakarija Hendersona (22) obaviti u Patri.

Za njegovo ubistvo sumnjiči se devet osoba, starosti od 18 do 34 godina. Pritvor je određen sedmorici osumnjičenih, od kojih su petorica Srba, jedan Britanac srpskog porekla i jedan Grk.

Preostala dvojica osumnjičenih 22-ogodišnjih državljana Srbije puštena su uz kauciju od 5.000 evra da se brane sa slobode. Mladićima se na teret stavlja krivično delo saučesništvo u ubistvu.

N1 navodi da je jedan od mladića koji su nakon tuče na Zakintosu i hapšenja došli u Srbiju izjavio da se ne brani sa slobode, već da je pušten na slobodu.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:daypress.gr/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter