Izvor:
07.08.2017 u 23:31
0

STRAVIČNO UBISTVO U NIŠU: Policija uhapsila osumljičenog!

Policija je uhapsila Dalibora N. (37) zbog sumnje da je 6. avgusta posle ponoći na Gabrovačkom putu, nakon tuče, zadao ubodnu ranu Marku S. (33) koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo, Dalibor N. će, uz izveštaj o hapšenju i krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Policija je pronašla nož kojim je, kako se sumnja Dalibor N., počinio krivično delo.

-Policija je uhapsila i M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (31), koji su bili u društvu ubijenog muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo učestvovanje u tuči. M. M, B. M. i M. S. je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopšteno je iz niške policije.

Beživotno telo Marka S. (33) pronađeno je noćas oko 2.40 časova prekoputa kafane "Bolji život u Nišu", na raskrsnici Ulica Gabrovački put i Ljubomira Nikolića dok je Dalibor N. zatečen nedaloko odatle sa ubodnom ranom na leđima i posekotinama po glavi. On je prebačen u KC i zbrinut i nije životno ugrožen, a juče je uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Izvor:Blic.rs
Foto:masasieharare.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter