Izvor:
08.08.2017 u 22:06
0

PRVA ŽRTVA TOPLOTNOG TALASA: Preminuo muškarac u Podgorici!

Muškarac koji je primljen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici sa znakovima dehidratacije je preminuo, a u ovoj zdravstvenoj ustanovi ne isključuju mogućnost da je na smrtni ishod uticala visoka temperatura vazduha.

Iz Kliničkog centra navode da je muškarac primljen danas kao hitan slučaj, da je imao povišene vrednosti glikemije i azotnih materija, što može ukazati da je imao hronične bolesti.

– Zbog kratkog toka hospitalizacije, nije bilo moguće utvrditi stepen organskih oštećenja, a nije moguće isključiti ulogu visoke temperature na smrtni ishod. Obdukcija će dati konačan sud – dodaju iz Kliničkog centra.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter