Izvor:
08.08.2017 u 22:27
0

UŽAS KOD JAZA: Izbo bivšu suprugu nožem po vratu i glavi!

Budvanska policija uhapsila je E.R. (43) iz Petnjice, osumnjičenog za pokušaj ubistva bivše supruge.

Pokušaj ubistva, kako je saopštila policija, desio se sinoć oko 23 sata u mestu Jaz, a osumnjičeni je pronađen i uhapšen oko 01.20 časova iza ponoći.

"Sumnja se da je E.R. sinoć oko 23. časa, u mestu Jaz – Opština Budva prišao bivšoj supruzi E.A. u blizini mesta na kojem je zaposlena i nožem joj zadao više povreda po glavi i vratu nakon čega je pobegao", saopšteno je iz Uprave policije.

Povređena žena je transportovana u bolnicu gde je zadržana.

"Službenici CB Budva su odmah po obaveštenju o događaju preduzeli opsežne mere i radnje na pronalasku E.R. koje su veoma brzo rezultirale njegovim lociranjem i lišenjem slobode", navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni je priveden državnom tužilaštvu u Podgorici.

Izvor:Blic.rs
Foto:masasieharare.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter