Izvor:
09.08.2017 u 14:04
0

MONSTRUOZNI ZLOČIN KOD SMEDEREVA: Petorica silovala devojku!

Četiri muškarca iz sela Osipaonica kod Smedereva uhapšena su zbog sumnje da su silovala devojku u tom selu, saznaju nezvanično "Novosti". Za još jednim mladićem umešanim u ovaj zločin se traga.

Kako je "Novostima" potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koje vodi pretkrivični postupak, "proveravaju se navodi o silovanju punoletne devojke od strane više muškaraca".

– U interesu oštećene i procesuiranja svih izvršilaca, detalji zasad ne mogu da budu saopšteni – rečeno nam je u Tužilaštvu.

Kako nezvanično saznaju od izvora bliskih policijskoj istrazi, četiri muškarca su uhapšena pod sumnjom da su silovala devojku. Njima je određen pritvor. Identitet devojke, kao i osumnjičenih, zasad se čuva od javnosti. Navodno, reč je o dva događaja obljube.

U prvom je učestvovalo, kako se veruje, više osoba, a u drugom su bila, navodno, dva izvršioca. Policija traga za još jednim muškarcem za koga se veruje da ima veze sa ovim slučajem. Oba slučaja silovanja dogodila su se prošle sedmice u selu Osipaonica. Svi pohapšeni su iz ovog sela, kao i žrtva.

Policija i tužilaštvo proveravaju da li ima još počinilaca, a devojka je u međuvremenu, iz bezbednosnih razloga, sklonjena iz sela. Ona je, saznali smo, odvedena na sigurnu lokaciju zbog navodnih pretnji koje dobija nakon što je sve otkriveno. Zbog ovoga, kao i zbog osetljivosti istrage, policija i istražni organi odbijaju da iznose bilo kakve informacije do daljeg.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Kozluk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter