Izvor:
10.08.2017 u 13:46
0

U TOKU JE POLICIJSKA POTRAGA: Mladić ispalio dva hica u vrata majčinog stana!

Anka B. je rekla policajcima da ne zna ko je pucao u njena vrata i da se nikom nije zamerila.

Beogradska policija traga za mladićem koji je u utorak uveče na Bežanijskoj kosi ispalio dva hica iz pištolja u vrata majčinog stana jer nije htela da ga pusti da uđe.

Iako je u početku delovalo da su vrata slučajno izrešetana u sukobu kriminalnih grupa, ispostavilo se da je u pitanju čista obes jednog mladića.

– Stan je u vlasništvu Anke B, a istraga je pokazala da je u vrata iz čistog besa pucao njen sin, s kojim nije u dobrim odnosima. Taj mladić ima dosije u policiji – naveo je izvor jednog lista blizak istrazi.

Tokom uviđaja su uzeti snimci sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada.

Međutim, Anka je rekla policajcima da ne zna ko je pucao u njena vrata i da se nikom nije zamerila. Njene komšije su kazale da nisu čule nikakvu pucnjavu.

Telegraf
Foto: Twitter/USA Carry

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter