Izvor:
10.08.2017 u 15:36
0

JEZIVO: Drogirali pa silovali ženu, i to dva puta za nedelju dana!

Četvorici muškaraca određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili obljubu. Žrtva je udata, a njen suprug poznaje neke od uhapšenih. Za još jednim osumnjičenim se traga.

Žena koju su u selu Osipaonica kod Smedereva prošle sedmice navodno dva puta silovala ukupno petorica muškaraca, bila je u vreme seksualnog napastvovanja pod dejstvom narkotika.

Četvorica osumnjičenih su iza rešetaka i njima je određen pritvor do 30 dana, dok se za jednim muškarcem i dalje traga.

Prema saznanjima do kojih je došlo Više javno tužilaštvo u Smederevu, koje vodi pretkrivični postupak, žrtva je bila drogirana. Njena priča se proverava, a detalji se čuvaju od javnosti.

– Oštećena je saslušavana više puta. Njena priča je veoma ozbiljna, dramatična i uverljiva. Materijalni dokazi koji postoje, i koji su provereni, poklapaju se sa njenim iskazom, i upućuju na to da je reč o prinudnom seksualnom činu – kaže izvor iz Tužilaštva.

Slučaj je otkriven nakon što je žena prijavila sve policiji.

Ona je, inače, udata, a njen suprug, kako saznajemo, neke od osumnjičenih poznaje odranije. Žena je, odlukom tužioca, iz bezbednosnih razloga sklonjena i tokom postupka nalaziće se na tajnoj lokaciji.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni ne odbacuju tvrdnje da su sa žrtvom naizmenično imali seks sporne večeri.

Tvrde, međutim, da je reč o dobrovoljnom odnosu, i da nije bilo nikakve prisile sa njihove strane. Navodno, sve je snimljeno njihovim mobilnim telefonima, a snimci su predočeni istražnim organima.

Podsetimo, reč je navodno o dva događaja obljube. U prvom su, prema priči oštećene, učestvovala četvorica, a u drugom dvojica muškaraca.

Žrtva tvrdi da je jedan od silovatelja učestvovao u oba slučaja napastvovanja. Policija i dalje traga za još jednim muškarcem za koga se veruje da ima veze sa ovim slučajem.

Među osumnjičenima su dvojica austrijskih državljana, zbog čega je o hapšenju obaveštena i ambasada Austrije u Srbiji. Koja je priča verodostojna, otkriće dalja istraga, suočavanje žene i mladića, kao i prikupljeni materijalni dokazi.

Telegraf
Foto: Twitter/Prijedor24com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter