Izvor:
11.08.2017 u 23:00
0

INCIDENT U NIŠ: Mladić potegao nož ispred Centra za socijalni rad!

Jedan mladić potegao je nož na radnika obezbeđenja u Centru za socijalni rad "Sveti Sava" u Nišu, prenose Južne vesti.

Kako navode, incident se dogodio jutros, a mladić je potegao nož jer mu nije bilo dozvoljeno da se bez prethodne najave vidi sa direktorom te ustanove Zoranom Jovićem.

Jović je medijima rekao da je izašao ispred zgrade i popričao sa mladićem i sve se završilo mirno, a da je o incidentu obaveštena policija.

Kako kaže, "nije bilo ništa ozbiljno", a radi se o "besnom mladicu".

"Nije to toliko ozbiljno bilo. Rešio sam to. Ja sam izašao dole, popričao malo sa njim i sve je bilo u redu. Obezbeđenje nije htelo da ga pusti, jer se nije prijavio da dolazi kod mene, ali na kraju smo popričali i sve je bilo u redu", rekao je Jović.

Tanjug
Foto: igre123.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter