Izvor:
13.08.2017 u 03:18
0

STRAVIČAN UDES U NOVOM PAZARU: Mladić stradao na motoru!

Motociklista Muhamed D. (20) nastradao je večeras oko 21 sat u stravičnom udesu u Ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara.

On je udario u automobil koji se iz sporedne Ulice Mehmeda Alibašića uključivao u Ulicu Stefana Nemanje, pao sa motora i zadobio teške telesne povrede.

– Odmah smo priskočili u pomoć, pozvali Hitnu pomoć koja je stigla za par minuta, pokušali su da ga reanimiraju desetak minuta, ali su na kraju samo konstatovali smrt – priča jedan od gostiju obližnjeg kafića ispred kojeg se desio udes.

Pored Muhameda D, na motoru je bio još jedan mladić koji je povređen.

– On je prebačen na hirurško odeljenje Opšte bolnice. U toku je operacija i prema prvim informacijama, on je lakše povređen, van životne je opasnosti – kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U toku je uviđaj, a Ulica Stefana Nemanje je zatvorena za saobraćaj.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter