Izvor:
14.08.2017 u 16:27
0

Uzbuna u Berlinu: NESTAO SRPSKI VESLAČ!

Srpski reprezentativac u veslanju Martin Mačković nestao je u subotu u Berlinu i od tada niko ništa ne zna o njemu, objavila je njegova sestra Ana.

Ana Mačković je na svom Fejsbuk profilu postavila sliku Martina i zamolila ljude da joj pomognu i obrate joj se ukoliko ga pronađu.

"Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote. Poslednji put viđen je pre podne u Berlinu, visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamnu plavu kosu, a u trenutku nestanka bio je zbunjen. Ukoliko neko zna bilo šta o njemu neka me kontaktira", napisala je Ana Mačković.

Martin Mačković je pre samo mesec dana, zajedno sa Viktorom Pivačem, osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine u bugarskom Plovdivu u disciplini dvojac bez kormilara.

– Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne.

tanjug.rs
Foto: Anna Mackovic/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter