Izvor:
16.08.2017 u 13:28
0

CELA SRBIJA ZANEMELA: Čedomorka se branila rečima koje lede krv u žilama!

Zbog čega je dete zamotala u ćebe i stavila u orman, pa bacila u smeće, nije objasnila.

Majka petoro dece, sumnjiči se za smrt novorođenčeta čije je beživotno telo pronađeno u ponedeljak. S.M. posle privođenja nije mnogo govorila o zločinu, kao ni kako se prethodne srede porodila u porodičnoj kući.

Ona je nekoliko puta ponovila da nije usmrtila svoju tek rođenu bebu, te da je dečak rođen mrtav, odnosno da nije disao na porođaju.

Zbog čega je dete zamotala u ćebe i stavila u orman, pa bacila u smeće, nije objasnila.

Mrtvo dete je na gradsku deponiju dospelo sa ostalim đubretom koje su radnici komunalnog preduzeća iz Vrbasa pokupili iz kontejnera sa gradskih ulica.

Prilikom sortiranja smeća u ponedeljak oko 9.30 sati, uočili su beživotno telo i odmah alarmirali policiju, a nekoliko sati kasnije S.M. je uhapšena pod sumnjom da je usmrtila dete prilikom porođaja.

Njeni ukućani (suprug, petoro dece, svekar i svekrva) nisu ni znali da je u drugom stanju, niti da se sama porodila u sobi. Tog 9. avgusta im se požalila da jako krvari, zbog čega su je odveli u bolnicu u Vrbas, gde je ostala do petka 11. avgusta.

Od tada je bila slaba i malaksala, i nije ustajala iz kreveta.

– Potpuno je posvećena porodici i deci. Muž joj radi kao autoprevoznik i često je odsutan od kuće, tako da je ona najviše brinula o mališanima od kojih najmlađe ima četiri, a najstarije 11 godina. Porodica joj je pomagala, ali je najveći deo tereta bio na njenim plećima – kaže poznanica i dodaje da niko, pa n porodica, ne može da veruje u sumnje koje se S.M. stavljaju na teret

izvor/telegraf.rs/vecernje.novosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter