Izvor:
17.08.2017 u 03:07
0

OSTAJE IZA REŠETAKA: Monstrumu iz Rakovice produžen pritvor do septembra!

Marku Nikoliću (42) koji je zverski 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i svog sina Mihaila (4), produžen je pritvor do 10. septembra.

Nikolić je od trenutka ubistva u Centralnom zatvoru u Beogradu, dane u zatvoru provodi mirno. U ćeliji je sa još trojicom zatvorenika i većinu vremena provodi spavajući.

Ubistvo koje je počinio dogodilo se 12. jula u popodnevnim satima ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, nakon što je Nikolić proveo nekoliko sati sa svojim sinom, koji je bio pod starateljstvom majke, Maje Đorđević.

Kako bi se osvetio bivšoj nevenačnoj supruzi, koja se protivila njegovom viđanju sa maloletnim sinom, zbog problema i nasilja koje su trpeli od njega, sina je odveo na groblje.

Tamo ga je davio i mučio. Dete je u polunesvesnom stanju bacio o beton pred očima majke ispred Centra za socijalni rad. Kada je ubio sina, pojurio je suprugu. Nju je oborio na zemlju i iskasapio sa više od 50 uboda nožem po telu. Teško je povredio tri socijalna radnika i ko zna kako bi se ova tragedija završila da ga nisu savladala dvojica komunalnih policajaca.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter