Izvor:
18.08.2017 u 18:10
0

Strašna nesreća u Banatu: U sudaru džipa i bagera tri osobe nastradale! (FOTO)

Tri osobe poginule su noćas u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu.

Do nesreće je došlo kada je džip "folksvagen tuareg" nemačkih registarskih oznaka velikom brzinom udario u bager koji se kretao putem i u kome su se nalazili otac i njegov desetogodišnji sin. Bager se od siline udara prevrnuo, a džip zapalio!

Kako saznajemo "tuareg" se kretao iz Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu kada je došlo do stravičnog sudara.

Otac je zbog povreda primljen na lečenje u Pančevačku bolnicu, a dečak je hitno prevezen u Institut za majku i dete u Beogradu.

– Dečak se nalazi na intenzivnoj nezi. Vitalno je stabilan, ali je zadobio nagnječenje mekih tkiva celog tela – kažu za "Blic" u Institutu za majku i dete.

U "tuaregu" su se nalazile tri osobe i sve su poginule na licu mesta. Njihova tela su po dolasku policije na licu mesta bila potpuno ugljenisana zbog čega je otežana identifikacija poginulih.

Tela stradalih su poslata na DNK analizu kako bi bila identifikovana.

Kako nezvanično saznajemo, jedan od poginulih je muškarac M.D. iz Banatskog Novog Sela, koji inače živi i radi u Nemačkoj.

– Uviđaj je završen. Uzroci ove saobraćajne nesreće se utvrđuju – izjavila je portparolka Osnovnog tužilaštva u Pančevu Jelena Samuilov.

blic.rs
Foto: arhiva, Viber grupa Radari

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter