Izvor:
20.08.2017 u 22:53
0

SLOMIĆE VAM SRCE: Pogledajte šta je ubijeni Srbin iz Bele Crkve POSLEDNJE objavio na Fejsbuku (FOTO)

Albanski napadač je ubio nožem Srbina Pericu G. (37) vlasnika ugostiteljskog objekta u Beču jutros u 4.30 sati u bečkoj opštini Otakringer štrase i povredio i druga Perice G., 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji posle ukazane lekarske pomoći, nije u životnoj opasnosti.

Kako je izjavio portparol policije Tomasa Kiblingera za austrijaske medije, Srbin i Bosanac su videli dve žene na ulici i udelili im kompliment.

To je iznerviralo njihove pratioce, pa su počeli da se svađaju. Jedan od pratioca izvadio je nož i Pericu G. i njegovog druga izbo. Pericu u grudi, njegovog druga u stomak.

Napadači su sa devojkama pobegli, a policija je povređene muškarce koji su ležali na trotoaru prevezla u bečku Opštu bolnicu. Perica G, inače rodom iz Bele Crkve, imao je ozbiljne povrede po grudima i ubrzo po prijemu je preminuo, dok je njegov drug i dalje na intenzivnoj nezi.

Pre nego što se čitav događaj odigrao, Belocrkvanin je na svom Fejsbuk profilu objavio sledeći status:

izvor/juznibanat

foto/arhiva/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter