Izvor:
24.08.2017 u 17:31
0

HOROR KOD UGLJEVIKA: Silovao slepu staricu!

Monstruozni zločin dogodio se u utorak u jednom selu u opštini Ugljevik kad je manijak, iskorišćavajući to što je znao da je starica sama i bespomoćna, ušao u njenu kuću i potom je brutalno silovao.

– Policijski službenici lišili su slobode B. J. zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad nemoćnim licem. Osnovano se sumnja da je on iskoristio teško psihičko stanje žene, koja je duševno bolesna, ušao u njenu kuću i izvršio ovo teško krivično delo – saopštila je PU Bijeljina.

U policiji navode da je o svemu obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini po čijem nalogu je izvršen uviđaj u staričinoj kući. Tom prilikom istražioci su pronašli i izuzeli određene predmete i tragove koji će biti korišćeni kao dokaz u daljem krivičnom postupku.

– Po završetku kriminalističke obrade B. J. je predat tužilaštvu na dalje postupanje uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu obljube nad nemoćnim licem – rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Simojlović.

izvor/alo.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter