Izvor:
14.09.2017 u 23:07
0

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ LAZAREVCA: Napao policajca na dužnosti, pa pobegao!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.D. (1971) iz Lazarevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Postoje osnovi sumnje da je D.D. u noći između 9. i 10. septembra vozilom udario policijskog službenika saobraćajne policije Slađana Stevića koji je bio na dužnosti i koji je zbog počinjenog prekršaja pokušao da zaustavi vozilo kojim je upravljao osumnjičeni.

Policajac Stević zadobio je teške telesne povrede, a osumnjičeni je nakon što je automobilom udario policajca pobegao sa lica mesta, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičenom D.D. određeno je zadržavanje do 48 sati i one će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter