Izvor:
15.09.2017 u 12:47
0

PORODIČNA DRAMA U BOLJEVCU: Sin pretukao majku, slomio televizor i prosuo na nju šerpu pasulja!

Sin ju je udarao pesnicama, šutirao, vređao, polomio joj je televizor, mobilni telefon…

Z. J.(48) iz Boljevca osuđen je pravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Zaječaru na kaznu zatvora od 10 meseci zbog nasilja u porodici. On je godinama psihički i fizički zlostavljao svoju majku V. J. jer mu nije davala novac kad god bi potražio.

– Z. J. nigde ne radi i nema nikakva primanja. Zbog toga je neprekidno tražio novac od majke, a ona nije uvek imala da mu da. Recimo, desilo se da majka nije imala para, a on je uporno tražio. Iz besa, sin je uzeo šerpu punu skuvanog pasulja, u nju sipao brašno i sve to prosuo ženi po glavi. Jednom je zbog nedobijanja novca pobesneli sin bacio testo koje je majka zamesila za hleb, a zatim je nesrećnu ženu udarao pesnicama po ramenu i glavi – kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Majka je godinama sve trpela. Sin ju je udarao pesnicama, šutirao, vređao, polomio joj je televizor, mobilni telefon…

– Majka je u policiju došla tek kada ju je sin šutirao i pesnicama udarao u glavu jer je tražio novac da kupi cigarete, a ona nije imala da mu da. Tada je V. J. zadobila nagnječenje lobanje, ogromni podliv na nozi, modrice… Tek onda je nesrećna žena ispričala kroz kakvu torturu je gotovo svakodnevno prolazila – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Majka se nije pridružila krivičnom gonjenju, nije želela da podnese tužbu protiv sina. Predmet je dospeo na sud kada je policija podnela prijavu po službenoj dužnosti.

Telegraf
Foto: Twitter/DW_Srpski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter