Izvor:
18.09.2017 u 21:12
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TELEVIZIJU: Sestra Jelene Marjanović iskreno o ubistvu koje je potreslo Srbiju! (VIDEO)

Skoro godinu i po dana je prošlo od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, a javnost u Srbiji se i dalje pita ko je izvršilac.

Proteklog vikenda uhapšen je muž ubijene pevačice Zoran Marjanović, na osnovu dokaza koji su prikupljani svih ovih meseci i opsežne istrage kako domaće tako i inostrane policije i forenzičkih timova.

Ekskluzivno za Jutarnji program Hepi televizije o ovom slučaju govorila je Jelenina sestra Teodora Krsmanović.

Moj nastup u javnosti ima samo jedan cilj – da skinem ljagu sa imena svoje sestre jer su se u psolednje vreme plasirale raznorazne neistinite priče o razlozima zbog kojih je ubijena. Od svih čaršijskih priča najviše nam je zasmetala ona u kojoj se pominje da je ona imala ljubavnu aferu sa tamo nekim tajkunom – počela je svoju priču Teodora.

Kako bi se sami uverili u to ko je, kako i na koji način ubio Jelenu, porodica Krsmanović je unajmila privatan forenzički tim na čelu sa Nendom Šipkom, koji je nedavno na tu temu govorio za našu televiziju.

Jedna od prvih teorija Jeleninog ubistva bila je da je to krivično delo izvršio neki kamiondžija. Nama je to, u svom našem bolu, bilo smešno. Zato smo angažovali forenzičare koji će nezavbisno od policije i tužilaštva prikupljati dokaze i prosleđivati ih nadležnim organima.

Teodora Krsmanović kategorički odbija teoriju da je u celu priču umešana neka treća osoba.

Jelena je bila porodična žena. Za nju nije postojao drugi muškarac, u krajnjoj liniji, nije ni imala vremena za takve stvari jer je imala isuviše obaveza kod kuća i na poslu. Što se tiče odnosa sa suprugom Zoranom, nikada nam nije rekla da ju je on maltretirao ili tukao.

Posle svega, porodica Krsmanović ima dva cilja – da se pronađe istina i da se zaštiti mala Jana, ćerka Jelene i Zorana Marjanovića.

Želimo da Jana ima detinjstvo kao i svako drugo dete i da je zaštitimo koliko god je to moguće od javnosti. Jelena je bila brižna majka i želimo da je svi takvu pamte, uključujući i malu Janu – rekla je Teodora Krsmanović.

Od svih teorija i priča, ona o misterioznom policajcu je javnosti najzanimljivija.

Misteriozni policajac je smenjen, a da pitate sve ljude iz vrha policije ne bi vam mogli reći zbog koga je sabotirao istragu. Posle istrage u koju su bili ukiljučeni privatni forenzičari i čak stranci, došlo se do dokaza da je blato na Zoranovoj odeći odgovaralo onom pronađenom na odeći Jelene Marjanović. Došlo se i do zaključka da ju je presvlačio, s obzirom na to da je na njenom donjem vešu pronađen njegov DNK. Takođe, pominje se i varikina, skidanje laka s noktiju i slične stvari. Zato priča Zoranovog oca o navodnoj umešanosti nekakog tajkuna sa inicijalima A. R. nema veze sa istinom – rekao je Aleksandar Crnomarković, novinar Informera koji je pratio ovaj slučaj od početka.

happytv.rs
Foto:
Twitter/GlavneVesti, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter