Izvor:
19.09.2017 u 15:23
0

NENAD ŠIPKA ZA HAPPY TELEVIZIJU: Dve rečenice su promenile tok istrage, zakleo sam se na Jeleninom grobu da ću naći ubicu!

Nenad Šipka, iz centra za forenzička istraživanja Novi Sad, gostovao je u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji, kod novinara Milomira Marića.

Nenada je pozvala porodica Krsmanović da im pomogne u pronalaženju Jeleninog ubice, a od kada se on uključio u istragu, došlo se do potpuno novih saznanja, nakon čega je i uhapšen Zoran Marjanović.

Nenad je u jutarnjem programu izneo nove detalje iz istrage koju je provodio on sa svojim timom.

Ovo nije uradio taj čovek. Ovi tragovi isključuju mogućnost da je to mogao uraditi jedan čovek. Kada bi mi sve znali, mi ne bi bili veštaci nego svedoci. Mi smo ukazali policiji da postoji svedok koji je video Zorana na sasvim drugom kraju grada, kod smetlišta, 45 minuta ranije. Policija zna za postojanje tog svedoka. Dve rečinice su okrenule tok istrage, dve rečince o nasipu, neću ih još reći. Razlog zbog koga mi sumnjamo da je ubijena u kući su tepih i varikina, a mi nismo rekli u čijoj je ona kući ubijena. Postoje dva snimka, jedan je iz prodavnice, a drugi iz autobusa. Odgovorno kažem da je snimak iz autobusa koji snima biciklistu potpuno neupotrebljiv, jer je kvalitet snimka loš. Na snimku ispred prodavnice se na nasipu vide Zoran, auto i crna devojka, na snimku se ne vidi mala Jana. Zoran je sam svojim izjavama doveo sebe u sumnju. Otišao sam na Jelenin grob i rekao – Naćiću ga. Zoran na snimku pokazuje glavom samo desno, gleda samo desno, što znači da je išao nasipom do rampe, pa do smetlišta, gde ga je video svedok 45 minuta ranije. Mala Jana je bila na smetlištu gde se igrala, to je potvrđeno, a Jelena nije bila tamo. Samo nedvosmislenim dokazima će se moći doći do počinioca. Što se tiče tajkuna, ja ću vam reći samo ovo, pa vi procenite da li je ta priča istinita – Kada je došla u apoteku, apotekar je Jeleni ponudio dva paketa za njenu majku, ona je rekla da nema para za dva i kupila je samo jedan. Na video snimku koji je sniman kod Zorana u studiju, čuje se izjava Jelenine majke, koja kaže da je nju Jelena nazvala, bila zadihana i rekla da će doći da joj donese lek. Porodica je pitala pokojnu Zoricu da li je sigurna da je razgovarala sa Jelenom, na šta je ona rekla – Jao nisam – otkrio je Šipka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter